FranskBoligs kärnverksamhet är att bistå Skandinaviska bostadsköpare på den Franska marknaden

Funderar du på att köpa en bostad i Frankrike? Det bästa råd vi kan ge dig är att lära dig både bostadsmarknaden där du tänkt köpa, och vilka rättigheter (och plikter) köpare och säljare har i Frankrike.  Den informationen hittar du hos vår hemsida www.franskbolig.no, eller via våra säljare i Sverige, Norge och Frankrike.

Vår hemsida www.franskmaklare.se ger dig information om lägenheter och hus till salu i hela Frankrike, med tyngdpunkt på områden vid medelhavet. Vår fördel är att vi letar bland alla tillgängliga baser hos alla mäklare och via våra egna mandat och kontakter. Alltså inte bara egendomar som säljs via en mäklare, som bara utgör 55% av bostadsmarknaden!

Ett uppsöknings uppdrag är gratis, inte alltid hos våra konkurrenter, och dessutom ingår vid köp:  prischeck, bostadsförsäkring, garanti mot defekter, pris förhandling, uppföljning genom hela processen fram till övertagandet där vi representerar dig som köpare. Dessutom kan vi hjälpa till med juridiska frågor såsom beskattning, arv och lån, uthyrningsfrågor.

Du kan boka vårt erbjudande här om du har hittat en bostad på egen hand.
  
Vår uppdragsgivare är Du som köpare och inte mäklarens säljare. Alla våra tjänster kan hittas på www.franskbolig.no/köpare. Du kan beställa vår guide för köpare här.

12 janvier 2022