Professionella bodstadstjänster

Om du är köpare
Om du har hittat en bostad hos en annan mäklare eller hemsida (fransk, engelsk, skandinavisk etc) kan vi förmedla denna utan kostnad för dig under förutsättning att inga direktkontakter tagits. Vi hjälper då till med hela köpprocessen på svenska och går även igenom alla kontrakt med vår jurist.
Även om du har tagit direktkontakt så är det dock möjligt att vi kan hjälpa dig, ta kontakt med oss, om vi kopplas in för sent så kan vi ändå assistera. Se prislista.

Vad får man då?
Vi planlägger besöken (många olika lokala mäklare är inblandade). Vi hjälper till att kontrollera prisnivån och eventuella bud. Vi hämtar in dokument och upplysningar som inte alltid ges av säljare eller dess mäklare. Vi ger råd hela vägen till överlåtandet. Vi går igenom alla kontrakt och dokument och översätter och förklarar för dig. Dessutom kan vi erbjuda en KÖPARFÖRSÄKRING som vi är ensamma om. Fråga oss för mer detaljer.

Om du är säljare
Vi erbjuder fler alternativ för försäljning än de flesta andra mäklare: Detaljerna finner du mäklarsidan www.scandimmo.fr eller genom att kontakta oss.

- "No cure, No pay", utan exklusivitet.  Professionell marknadsföring på de flesta större siter både i Europa, Norden och Frankrike.  (franskmaklare.se, franskmegling.no, Scandimmo.fr och GreenAcres, finn.no etc). Vi hjälper till med visningar, säljstatistik, utskick, foton och beskrivning.
- Norsk modell: Du betalar endast för säljuppdraget, text, svar på förfrågningar, visningstjänster och marknadsföring. Mäklar arvodet är hälften mot "No cure, No pay" alternativet.
- "No cure, No pay", med exklusivitet:  Samma som ovan men med en lägre avgift.
- Sälj på egen hand: Vi är rådgivare och du betalar för de tjänster du behöver. Juridk, fotografering, styling, annonstexter etc.

"No cure, No pay" innebär att vi betalar allt åt dig och du betalar endast om vi lyckas sälja. Se prislista.
 

18 août 2021